5.394.600 κιλά τροφίμων συγκεντρώθηκαν από την έναρξη της λειτουργίας του «Όλοι μαζί Μπορούμε» μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Άμεση και συγκινητική ήταν για ακόμα μία φορά η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας.

ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2017,

οι πηγές από τις οποίες συγκεντρώθηκαν τρόφιμα ήταν: τα καλάθια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» από τα Super Markets της χώρας, οι ηλεκτρονικές αγορές μέσω του “Με ένα κλικ μπορείς” , ο Τέταρτος Αγώνας Δρόμου του Όλοι Μαζί Μπορούμε καθώς και ο Τελικός Αγώνας Δημοσιογραφικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ, η εκδήλωση της Hellenic Shipbrokers Association, το Color Day Festival και το Πρωτάθλημα γυμναστικής EGO Stargym Contest &Festival .

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν διετέθησαν, τον μήνα Ιούνιο, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τις Μητροπόλεις της Ελλάδος, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Μαραθώνα και του Δήμου Περάματος, στην Κιβωτό του Κόσμου και στην Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Η συμμετοχή όλων των πολιτών κρίνεται αναγκαία περισσότερο από ποτέ και οι ανάγκες των συνανθρώπων μας παραμένουν μεγάλες.

Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζεται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή