Επιχείρηση καθαρισμού οικοδομικού τετραγώνου στον Δήμο Λαυρεωτικής

Επιχείρηση καθαρισμού σε οικία από τα συνεργεία Καθαριότητας του Δήμου Λαυρεωτικής

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση καθαρισμού οικοδομικού τετραγώνου εφαπτόμενου στον περιφερειακό δρόμο Παναγιώτη Πόγκα στην Κερατέα την Τρίτη 10/7/2018. Έπειτα από καταγγελίες και κατόπιν ενεργειών του Δήμου στις αρμόδιες αρχές, με παρέμβαση Εισαγγελέα και παρουσία της Αστυνομίας και Ειρηνοδίκη, έγινε επιχείρηση καθαρισμού στον μεγάλης έκτασης υπαίθριο χώρο και τα πολλά κτίσματα από τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Λαυρεωτικής.

Οι γείτονες έκαναν έκκληση για καθαρισμό της οικίας όπου διαμένει η ρακοσυλλέκτρια, αφού το σπίτι της και οι αυλές της είχαν μετατραπεί σε «υγειονομική βόμβα». Έτσι, από νωρίς το πρωί η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Λαυρεωτικής, εισήλθε στον αύλειο χώρο προκειμένου να απομακρύνει τα σκουπίδια.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς δήλωσε ότι: «Σήμερα, τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου μας απομάκρυναν μία σημαντική εστία μόλυνσης και κινδύνου για τη δημόσια υγεία. Απομακρύνθηκε ρυπογόνο φορτίο 10 φορτηγών και 5 νταλικών, μόνο από τους υπαίθριους χώρους της ιδιοκτησίας. Ο Δήμος Λαυρεωτικής προστατεύει τη δημόσια υγεία και θα παρεμβαίνει σε περιπτώσεις που αυτή απειλείται.»
ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή