Ημερίδα με θέμα: «Επιχειρηματικότητα, Επενδύσεις και Νέες Θέσεις Εργασίας, στη Δυτική Αττική»

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επίκαιρη Ημερίδα, στον Ασπρόπυργο, συνδιοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ασπροπύργου και η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (Ε.Ν.Α.), με Θέμα,

«Η Ανάπτυξη του Θριάσιου Πεδίου: Επιχειρηματικότητα, Επενδύσεις και Νέες Θέσεις Εργασίας, στη Δυτική Αττική»

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018, στις 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου, Αλέκου Παναγούλη 13, δίπλα απ΄ τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Στην Ημερίδα θα μιλήσουν οι κ.κ. Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL) και της «On Line Data SA», Γιάννης Κορωναίος, Ανώτερος Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων του Ομίλου «Ελληνικά Πετρέλαια» (ΕΛ.ΠΕ.), Ευάγγελος Σπαντιδάκης, Οικονομικός Διευθυντής της Εταιρείας «ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ Α.Ε.», Στέλιος Κατσαμάκης, Logistics-Commercial Director, της Εταιρείας «Orphee Beinoglou International Forwarders S.A.», Μανόλης Μπαλτάς, Μέλος του Συμβουλίου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Εφοδιαστικής, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας «ReDePlan A.E»., Χρήστος Νικολούδης, Ιδρυτής και CEO Mantis Business Innovation, Πάνος Μήτσιος, Chief Operations Officer «TEKMON».

Στην εκδήλωση, που θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος κ. Γιώργος Λαιμός θα απευθύνουν χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Νικόλαος Μελετίου, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου (Κ.Ε.Δ.Α.), κ. Σοφία Μαυρίδη, Μέλος της Ε.Ν.Α., και ο Πρόεδρος της Ε.Ν.Α., κ. Νεκτάριος Καλαντζής.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή