1ο Θρακών Παναϋρ από το «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μελισσίων»

Στα πλαίσια του Πολιτιστικού Σεπτεμβρίου του Δήμου Πεντέλης διοργανώθηκε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Αγ. Γεωργίου της Δ.Κ. Μελισσίων από το «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μελισσίων» το 1ο Θρακών Παναϋρ με ζωντανή ορχήστρα και με τη συμμετοχή των χορευτικών ομάδων, του τμήματος Θρακιώτικής Παράδοσης του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Μελισσίων, της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νοτίου Ελλάδας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακεδόνων και Θρακών Άνω Λιοσίων και Β.Δ. Αττικής.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στον χαιρετισμό του τόνισε ιδιαίτερα πως γνωρίζει τη Θράκη και τους Θρακιώτες καθώς έχει υπηρετήσει εκεί ως Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού επί 15ετία περίπου. Συνεχάρη τον Σύλλογο για την επιτυχημένη εκδήλωση και επεσήμανε την ανάγκη να στηρίζουμε τις ρίζες μας, την ελληνικότητά μας, της ιστορία μας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Παναγιώτης Μούστρης, ο Πρόεδρος της Β΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κος Άγγελος Παλαιοδήμος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Άντα Μπούσουλα, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Βασίλης Λάζος, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή