Στη «Φιλύρα» η Υοga instructor Nησίδου Σταυρούλα! Φως, Ίασης, Λύσεις Υγείας και Ροή

ΥΓΕΙΑ
Στη «Φιλύρα» η Υοga instructor Nησίδου Σταυρούλα! Φως, Ίασης, Λύσεις Υγείας και Ροή

Η «Φιλύρα» ως Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης φιλοδοξεί να είναι η όαση που θα σας προσφέρει:

Φως
Ίασης
Λύσεις
Υγείας και
Ροή
Αγάπης για τον εαυτό σας-διότι από τη στιγμή που ερχόμαστε στον κόσμο ο μόνος άνθρωπος που θα έχουμε πάντα κοντά μας για όσο ζούμε είναι ο εαυτός μας.

Ετσι έρχεται να ξεκινήσει μία συνεργασία με την Yoga time letyourmindfly authenticity, μια ιδέα που γεννήθηκε από την Υοga instructor Nησίδου Σταυρούλα, ώστε να ξεκινήσουν μαθήματα HATHA YOGA στο νέο αυτό φιλόξενο και φωτεινό χώρο.

Οι ώρες λοιπον που θα κάνουν το κομμάτι της καθημερινότητάς μας ιδιαίτερο προς τον εαυτό μας ειναι :

-Tρίτη 12.00-13.30 hatha yoga

Πέμπτη 12.00-13.10 hatha yoga

Παρασκευή 1700-18.30 hatha yoga

*Προσεχώς Τεταρτη απογευματινή ώρα με βάση τις αναγκές σας!

-Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε στην σελίδα

Υοga time let your mind fly authenticity

fb.stauroulayoga nisidou ή στο τηλ 6970413043 ή εναλλακτικά στα παρακάτω στοιχεία του υπέροχου αυτού χώρου.

Αγίας Φωτεινής 57, Νέα Ιωνία, ΤΚ 142 31

Τηλ. 2102774020

Κιν. 6980833238

 

 

Λίγα λόγια για την Σταυρούλα Νησίδου…

H Νησίδου Σταυρούλα , ασχολήθηκε από παιδί με τον αθλητισμό. Η μεγάλη της αγάπη, η ενόργανη, την οδήγησε να προετοιμαστεί από μικρή ηλικία για την συμμετοχή της σε μεγάλες διοργανώσεις ενώ παράλληλα ,  επί σειρά ετών, ασχολήθηκε και με την μουσική, τον χορό (latin,oriental,σύγχρονο)- μέχρι που ένας τραυματισμός-κάταγμα αριστερού χεριού-την οδήγησε στο να διακόψει το επίπεδο πρωταθλητισμού και να ασχοληθεί δυστυχώς ή ευτυχώς πιο ερασιτεχνικά στον χώρο αυτό.

Η ενασχόλησή της, όμως με τον κόσμο του αθλητισμού την ευαισθητοποίησε ιδιαίτερα απέναντι στους τραυματισμούς-όχι μόνο τους σωματικούς αλλά και τους ψυχικούς κατά κύριο λόγο και έτσι μπήκε στον εναλλακτικό χώρο θεραπειών όπως η hatha yoga, visyasa yoga, nidra yoga,  εκπαιδεύτηκε σε εξειδικευμένες τεχνικές με αποτέλεσμα να αποκτήσει μια πολυετή εμπειρία στην yoga και πολλές ώρες διδασκαλίας στο ενεργητικό της. Διδάσκει δυναμική Hatha Yoga,  που στοχεύει:

– στην καταπολέμηση της αδράνειας,

– στην ανακούφιση του στρες και του πόνου

– σε χαλαρές και δυνατές στάσεις της yoga με κύριο στόχο την ευλυγισία και το φυσικό χτίσιμο των μυικών μας ομάδων.

– διδάσκει asanas, πόζες της yoga, με τον χρόνο και την υπομονή που διαθέτει ό κάθε μαθητής ξεχωριστά.

–  pranayama (πρακτικές αναπνοής)

-στην προώθηση της ασφάλειας, του αθλουμένου-μαθητή τόσο κατά στην εκτέλεση-διάρκεια της άσκησης όσο και κατά τις καθημερινές δραστηριότητες.

(Τεχνικές που επεκτείνονται και εκτός επαγγελματιών αθλητών).

–  χαλάρωση και διαλογισμό μέσα από τον οποίο επιτυγχάνεται η αποτοξίνωση όχι μόνο του νοητικού μας πεδίου αλλά και του υλικού μας  στρώματος –το αυρικό μας πεδίο.

Oι βάσεις της γνώσης της ξεκινούν από την hatha Yoga, από το 2011, όπου συνεχίζει να μαθητεύει και να ανανεώνει την έμπνευση και την διδασκαλία της, υιοθετώντας τις βασικές αρχές της yoga και στην καθημερινή της ζωή.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, «διαβάζει»  τις ανάγκες του σώματος και την ψυχολογική κατάσταση του αθλούμενου-μαθητή , με αποτέλεσμα να καταστρώνει και να εφαρμόζει και εξατομικευμένο πρωτοποριακό πρόγραμμα κινητικής βελτίωσης (εάν απαιτηθεί ) με στόχο την προώθηση της λειτουργικότητας, ιδιοδεκτικότητας, ορθοσωμίας και γενικότερα της υγείας με πολυδιάστατο τρόπο.

 Το 2011 λοιπόν  παρακολούθησε την εκπαίδευση δασκάλων yoga στο σύστημα του λωτού στην Κηφισιά (Lotos Yoga Academy, Yoga teacher training 200 hrs) και το 2013 πήρε και το δίπλωμα διδασκαλίας yoga από την af studies hatha yoga teacher training 100 hrs  όπου και δίδαξε για επτά χρόνια με συνεχή ροή σε καταξιωμένες σχολές και χώρους όπως  και σε ιδιαίτερα μαθήματα ατομικά η σε ομάδες στον προσωπικό της χώρο, δημιουργώντας μία δικιά της ιδέα και φιλοσοφία με το διακριτικό τίτλο  letyourmindfly.  Σήμερα συνεχίζει την γνώση της γύρω από το αντικείμενο που της αρέσει και την εμπνέει- και ως μαθήτρια -διότι γι’ αυτήν η γιόγκα φέρνει ,πέρα από τα γνωστά οφέλη, έμπνευση, καλλιέργεια ψυχής, παιδεία και επέκταση ,ωρίμανση όπως και εναρμόνιση του πνεύματος με το όλον, -συμπαντικούς νόμους –  γι’αυτό και η φράση που εκείνη αντιπροσωπευει είναι μία..  “always de a student”.   “Letyourmindfly”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή