«Δωρεάν Διανομή Γευμάτων Προς όλους» στον Δήμο Βύρωνα

Δράση Κοινωνικής Προσφοράς «Δωρεάν Διανομή Γευμάτων Προς όλους» από Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα που πραγματοποιήθηκε στις 02/11/2018

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση κοινωνικής προσφοράς «Δωρεάν Διανομή Γευμάτων Προς όλους»  της Δομής «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

 

Η δράση υλοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2018 στο πάρκο “Καραολή και Δημητρίου” (πλησίον Παλαιών Πατρών Γερμανού) κατά την οποία μαγειρέψαμε, γευματίσαμε και διανείμαμε μερίδες φαγητού σε κατοίκους της περιοχής.

 

Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από πολλούς κατοίκους της περιοχής κ όχι μόνο, οι οποίοι παρευρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθειά μας μαγειρεύοντας και γευματίζοντας όλοι μαζί.

 

Οι συμμετέχοντες κάτοικοι είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν εμπειρίες με το προσωπικό των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και να ενημερωθούν με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν την συνέχιση του έργου που επιτελείται και αφορά όλους μας.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  η Γενική Γραμματέας Σταυρούλα Κοττάκη-Προμπονά, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χρήστος Σπυρόπουλος, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Μιχαήλ Καραγιάννης.

 

Όλα τα  προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή των γευμάτων προέρχονταν από δωρεές επιχειρήσεων και ιδιωτών, οι οποίοι με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου μας. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά σας αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου μας και για τον λόγο αυτό θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά και ευελπιστούμε να σας έχουμε αρωγούς στο έργο μας και στο μέλλον.

 

Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Οινοποιείο “Βιωτικός Οίνος” του κου Πανταζή Ευάγγελου για την ευγενική του χορηγία.

 

Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Πήγαινε στην κορυφή