Χριστουγεννιάτικη Δράση “Δωρεάν Γεύματα προς όλους”στον Βύρωνα

Χριστουγεννιάτικη Δράση “Δωρεάν Γεύματα προς όλους” από τη

Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με την Κοινωνική Κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος”

 

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων  εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Βύρωνα, η Δομή Παροχής Συσσιτίου σε συνεργασία με την  Κοινωνική Κουζίνα ο “Άλλος Άνθρωπος” που παρασκευάζει και προσφέρει αφιλοκερδώς τα γεύματα που διανέμονται, σας προσκαλούν να μαγειρέψουμε και να γευματίσουμε όλοι μαζί στις 16-12-2018  και ώρα 12:00  στο πάρκο “Καραολή & Δημητρίου” (έναντι Δημαρχείου).

 

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και το 2ο Σύστημα Προσκόπων του Δήμου προσφέροντας τα υλικά που θα χρειαστούν για την παρασκευή των γευμάτων καθώς και βοηθώντας στη διαδικασία προετοιμασίας και διανομής των δωρεάν Γευμάτων.

Θα δοθούν “Δωρεάν Γεύματα προς όλους”,  καθώς και κεράσματα παραδοσιακών ποτών,  ενόψει των εορτών.

 

Οι κάτοικοι της περιοχής την ημέρα αυτή, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν τη γνώση και την εμπειρία με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο που επιτελείται και αφορά όλους μας.

 

Ελάτε όλοι μαζί να απολαύσουμε γεύματα αγάπης και να μοιραστούμε τη χαρά της προσφοράς και της  αλληλεγγύης!!!

 

Όσοι επιθυμούν, ως ένδειξη αγάπης για τον συνάνθρωπο, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας με σκοπό την ενίσχυση    των Κοινωνικών Δομών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Παροχής Συσσιτίου του Δήμου μας.

 

Όλα τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν από τη δική σας κοινωνική προσφορά, θα διανεμηθούν σε νοικοκυριά επαπειλούμενα ή βρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας και αδυναμίας.

 

Πληροφορίες Επικοινωνίας:

Δ/νση: Ιθώμης 6, Αγορά Βύρωνα (Κοινωνικές Υπηρεσίες Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών: (Κοιν. Παντοπωλείο & Παροχής Συσσιτίου)

Τηλέφωνο: 210 7653054

Κυριακή 16-12-2018 και ώρα 12:00

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr

 

Δελτίο τύπου Δήμου Βύρωνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή