Συνάντηση Βούρου με τα αθλητικά σωματεία της ΑΕΚ και της ΦΕΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Συνάντηση Βούρου με τα αθλητικά σωματεία της ΑΕΚ και της ΦΕΑ

Συνάντηση του Δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας – Νέας Φιλαδέλφειας με τα αθλητικά σωματεία της ΑΕΚ και της ΦΕΑ:

“Συνάντηση με εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων της ΑΕΚ και της ΦΕΑ Ν.Φ. – Ν.Χ. πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 στο Δημαρχείο υπό τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ΛύσσανδρουΓεωργαμλή και του δημοτικού συμβούλου της διοικούσας παράταξης Σπύρου Μπερδέση.

Σε πνεύμα συνεργασίαςκαι συναίνεσης συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τους δύο συλλόγους ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων των τμημάτων τους για την περίοδο 2020-21, ενώ οριστικοποιήθηκε και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα χρήσης του κλειστού σχολικού γυμναστηρίου “Απόστολος Κόντος”, πρόγραμμα που ικανοποιεί τόσο τα δύο σωματεία όσο και τις ανάγκες του Δήμου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η Β’ βάθμια σχολική επιτροπή σε συνεδρίασή της επικύρωσε τον συγκεκριμένο προγραμματισμό.

Σε σχετική δήλωσή του ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος επεσήμανε: “Όταν υπάρχει καλή πρόθεση, υπάρχει συνεννόηση και ικανοποιητικό αποτέλεσμα για όλους. Στόχος της δημοτικής μας αρχής δεν μπορεί να είναι άλλος από τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης στην πόλη, προς όφελος του μαζικού αλλά και του σωματειακού ερασιτεχνικού αθλητισμού”.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή