Επίσκεψη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στην Ελευσίνα

Προσκεκλημένη του Δημάρχου Ελευσίνας κ. Αργύρη Οικονόμου η κα. Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, επισκέφτηκε το Σάββατο 24/10 την Ελευσίνα και συγκεκριμένα στην γλυπτική εγκατάσταση «Άνθρωποι στον Χρόνο».

“Η κα. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Τατάκη, την Αντιπρόεδρο κα. Στραϊτούρη, τους Αντιδημάρχους κ. Μαυρογιαννη και κ. Παππά, την Πρόεδρο του ΠΑΚΠΠΑ κα. Άνθη και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού κ. Γιατρομανωλάκη, περιηγήθηκε στην έκθεση και στον εμβληματικό χώρου του Παλαιού Ελαιουργείου.

Η κα. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη «ταξίδεψε» στο χρόνο, από τις 33 φιγούρες ανθρώπων φτιαγμένων από βιομηχανικά και φυσικά υλικά, που ανασύρουν μνήμες και διηγούνται ιστορίες, που συνδέονται με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Ελευσίνας, Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2023.

Είναι η δεύτερη φορά που η κα. Γκραμπόφσκι-Μητσοτακη επισκέπτεται την Ελευσίνα όπου της δύναται η δυνατότητα να γνωρίσει τις τεράστιες προοπτικές που μπορεί ο τόπος μας να αναπτύξει, τόσο στον τομέα του πολιτισμού όσο και του περιβάλλοντος.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή