Ισλάμ και Παρίσι

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ισλάμ  και Παρίσι

Οι τελευταίες δολοφονίες εν ψυχρώ αθώων πολιτών στο Παρίσι έχουν κινητοποιήσει όλους, από ανίκανες ευρωπαϊκές πολιτικές ηγεσίες μέχρι και τους φορτισμένους συναισθηματικά, από το σαλόνι τους, θαμώνες των social media. Μάλλον δεν έχουμε ακόμη καταλάβει ότι βρισκόμαστε στις απαρχές ενός θρησκευτικού πολέμου που πρέπει να κερδίσουμε. Πολλοί σκεπτόμενοι άνθρωποι έχουν γράψει κατά καιρούς για αυτό το ζήτημα και μεταξύ αυτών και η στήλη μας στον ΠΑΛΜΟ. Πιο συγκεκριμένα έχουμε γράψει αρκετά άρθρα που θα σας παραθέσω στο τέλος αυτού του σημειώματος. Ένα εξ’ αυτών όμως με τίτλο «ΙΣΛΑΜ», που έγραψα στις 11/9/2012 αποδείχτηκε προφητικό για τα γεγονότα στο Παρίσι. Σας το παραθέτω λοιπόν αυτούσιο γιατί νομίζω ότι έγινε πάλι επίκαιρο και νομίζω ότι αποδίδει «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι».

α γεγονότα των τελευταίων μηνών στον ισλαμικό κόσμο θα έπρεπε να έχουν σημάνει τον κώδωνα του κινδύνου στην Ευρώπη και γενικότερα στον Δυτικό κόσμο. Αυτό όμως τουλάχιστον δεν συνέβη από την αρχή όταν άναψε ο πόλεμος στην Συρία. Οι Δυτικοί, Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι, έκαναν το κορόιδο όταν άρχισε ο εμφύλιος στην Συρία γιατί πίστευαν ότι θα έριχναν τον Άσαντ, φίλο της Ρωσίας, και ότι μετά θα είχαν τους ισλαμιστές του χεριού τους. Δυστυχώς για αυτούς και χειρότερα για τους σφαγιασθέντες Ιρακινούς και Σύριους χριστιανούς, τα πράγματα ήρθαν ανάποδα. Το φίδι που εξέθρεψαν οι Αμερικανοί από την εποχή της εισβολής των Ρώσων στο Αφγανιστάν, μεγάλωσε και ήδη δαγκώνει τους εμπνευστές του.
Αν δεν έχετε συνειδητοποιήσει τι εστί Ισλαμικό κράτος, σας αναφέρω μόνο ότι κατέχει την βορειοανατολική Συρία και το 1/3 του Ιράκ με τα πετρέλαια και διυλιστήρια της περιοχής της Μοσούλης. Να κάνω εδώ μια παρένθεση. Δεν είδαμε καμιά αύξηση της τιμής του πετρελαίου μετά την κατάληψη της Μοσούλης, ενώ αντίθετα στο παρελθόν για ήσσονος σημασίας αιτίες η τιμή εκτινάσσονταν!!! Κάνω αυτήν την παρένθεση για να συνειδητοποιήσουμε ποιος κανονίζει τα του κόσμου μας.
Οι σφαγές που έχουν κάνει σε χριστιανούς και ομόθρησκους τους, αλλά διαφορετικού δόγματος μουσουλμάνους είναι ισοδύναμες με τις ομαδικές εκτελέσεις των Γερμανών Ναζί. Οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι δεν μιλούσαν μέχρι τώρα παρά τις γενοκτονίες που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται. Κάτι άρχισε να κινείται μετά τον δημόσιο αποκεφαλισμό των Αμερικανών δημοσιογράφων. Ας θυμηθούμε όμως το 1999, με τον πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία, την επιμονή του Μπλερ για βομβαρδισμό γιατί γίνεται «Ethnic Cleansing», όπως έλεγε. Πού είναι σήμερα ο κ. Μπλερ; Πού είναι ο Κλίντον και που είναι ο Μπους; Δεν γίνεται «Cleansing» από τους μακελάρηδες μουσουλμάνους; Υπάρχουν όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ ωρυόταν ο Μπλερ. Έδιωξαν τον Σαντάμ που ήταν μια εγγύηση σταθερότητας στην περιοχή και σήμερα φτάσαμε στο σημείο να γυρίσουμε πίσω στον Ισλαμικό μεσαίωνα με το ISIS.
Το θέμα έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις και από κάτι άλλο πρωτόγνωρο που είναι η μεγάλη συμμετοχή στις τάξεις του ισλαμικού στρατού πολιτών από δυτικές δημοκρατίες όπως Γαλλία, Αγγλία, Βέλγιο, Γερμανία, Αλβανία και δεν ξέρω από πού αλλού. Τα άτομα αυτά απαρνήθηκαν την ελεύθερη σκέψη και τον ορθολογισμό του δυτικού κόσμου και ασπάστηκαν έναν κλάδο του Ισλάμ που θέλει να μας φέρει πίσω στον Ισλαμικό μεσαίωνα.
Πριν κάμποσο καιρό είχα ξαναγράψει για το Ισλάμ και τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Δύση με αφορμή τις φασαρίες στην Σουηδία, αν θυμάστε. Τότε πολλοί νεαροί Σουηδοί, ισλαμικού θρησκεύματος, είχαν γράψει σε πλακάτ υβριστικά συνθήματα για τη δημοκρατία όπως «fuck democracy», της οποίας όμως απολαμβάνουν τα υλικά και πνευματικά αγαθά. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στις άλλες χώρες μέσα στις τάξεις του ισλαμικού στοιχείου.
Ένας λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος θα αναρωτιόταν για τις πηγές χρηματοδότησης αυτού του ισλαμικού κινήματος και τις πηγές εξοπλισμού τους. Είναι γνωστό ότι σε έναν πόλεμο αυτού του είδους, απαιτούνται πολλοί πόροι είτε σε τροφοδοσία πολεμικού υλικού, είτε σε τρόφιμα και νερό, είτε σε μέσα μεταφοράς. Κάποιοι κοντόφθαλμοι τους υποστηρίζουν όπως φαίνεται. Ως ένας υποστηρικτής έχει κατηγορηθεί το κρατίδιο του Κατάρ, το οποίο έσωσαν οι Αμερικανοί από την εισβολή του Σαντάμ επί πατρός Μπους!!! Αυτοί που σώθηκαν τότε, σήμερα χρηματοδοτούν τους δολοφόνους εναντίον των «σωτήρων» τους των Αμερικανών. Πόσο μπλεγμένα είναι τα πράγματα!!!
Το Ισλάμ, στήθηκε από τον Μωάμεθ πάνω στη βάση της Ιουδαϊκής και Χριστιανικής θρησκείας και ήταν πολύ προοδευτικό συγκριτικά με τους χριστιανούς και ιουδαίους της εποχής. Ήταν αυτοί που έσωσαν την αρχαία ελληνική επιστήμη και φιλοσοφία. Χωρίς τις Αραβικές μεταφράσεις της εποχής των χαλίφηδων Χαρούν Αλ Ρασίντ και Αλ Μαμούν, του χαλιφάτου της Βαγδάτης, δεν θα είχαμε ούτε το 1/4 των έργων των αρχαίων ελλήνων φιλοσόφων και επιστημόνων. Ένας φωτισμένος ισλαμιστής του 9ου αιώνα μ.χ. ο Αλ. Φαραμπί έθεσε τις βάσεις για μια Ισλαμική θρησκεία που αποδεχόταν την ελληνική επιστημονική και φιλοσοφική σκέψη. Είχε αρχίσει τότε να γίνεται μια προσέγγιση του Ισλάμ με τον Χριστιανισμό. Τον 11ο αιώνα μ.χ. όμως εμφανίζεται ο αλ-Γκαζάλι που με τις ιδέες του επανέφερε την «ισλαμική ορθοδοξία» και από τότε ο ισλαμισμός έγινε από θρησκεία της επιστήμης και της φιλοσοφίας, θρησκεία του δόγματος και της τυφλής πίστης και υποταγής των αγραμμάτων σε μερικούς πονηρούς όπως συμβαίνει μέχρι και σήμερα. Αργότερα ο σύγχρονός μας Maududi (1903-1979) που είναι ο πνευματικός πατέρας του φονταμενταλισμού θεώρησε την δημοκρατική δομή της δυτικής κοινωνίας ως επιστροφή στην προϊστορική εποχή της άγνοιας εννοώντας την επιστροφή στην εποχή των Ελλήνων ειδωλολατρών. Μετά το 1967 και πάνω στις διδαχές του Maududi ο φονταμενταλισμός γίνεται η πολιτικοποιημένη θρησκεία που αντιστρατεύεται την δημοκρατία και την ελευθερία του ατόμου. Για τον Maududi, διαβάστε το λήμμα της wikipedia στο http://en.wikipedia.org/wiki/Abul_A%27la_Maududi.
Οι σταυροφορίες, τις οποίες ο Δυτικός κόσμος δεν έχει αποκηρύξει, έχουν δώσει ένα ισχυρό επιχείρημα στους προσηλυτιστές του κράτους του Ισλάμ. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα γράψει ότι το τέλος του 20ου αιώνα και η αρχή του 21ου σημαδεύτηκαν από τον θρησκευτικό πόλεμο του Ισλάμ εναντίον της χριστιανικής Δύσης.
Πάνω σε αυτή τη βάση θα πρέπει να σκεφτούμε και να δράσουμε ανάλογα και δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι οι κύριοι αίτιοι για αυτά τα πράγματα δεν είναι οι Ισλαμιστές, αλλά οι αρχικοί δημιουργοί και πάτρωνές τους οι Αμερικανοί.
Θυμάστε μια ιστορική φωτογραφία από τις πολλές που αποδεικνύουν για το ποιος είναι ο αίτιος για τις σφαγές των ισλαμιστών; Η φωτογραφία είναι από τη συνέντευξη του τότε συμβούλου του Κάρτερ, κατόπιν του Κλίντον και αργότερα του Ομπάμα, του Μπρζεζίνσκι, στο περιοδικό «American Interest» (τεύχος Μάης – Ιούνης 2008). Το περιοδικό κυκλοφόρησε με τίτλο που καθιστά περιττό κάθε σχολιασμό: «Θα το ξαναέκανα! Μιλώντας για το Αφγανιστάν με τον Ζίγκμπνιου Μπρζεζίνσκι».
Στη φωτογραφία που δημοσίευσε το περιοδικό υπάρχουν δύο πρωταγωνιστές. Ο δεύτερος, εκείνος με τον οποίο συνομιλεί ο εκ των «μάγων της αμερικανικής διπλωματίας» Μπρζεζίνσκι, δεν είναι άλλος από τον νεαρό τότε Οσάμα Μπιν Λάντεν! Ο Μπιν Λάντεν είναι αυτός που εικονίζεται στην φωτογραφία να εκπαιδεύει στα όπλα τον Μπρζεζίνσκι, που έχει ημερομηνία 3 Φλεβάρη 1980 και είναι τραβηγμένη στο Κίμπερ του Πακιστάν, σε συνοριακό φυλάκιο με το Αφγανιστάν. Όπως βλέπουμε, ο Μπρζεζίνσκι ως εκπρόσωπος των ΗΠΑ και ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ως επικεφαλής και οργανωτής των μουτζαχεντίν – που εμπνευστής τους ήταν ο Μπρζεζίνσκι – τελούσαν σε αγαστή συνεργασία.
Στο site http://www. voltairenet.org/article185178.html μπορείτε να διαβάσετε πολλά για την σχέση ΗΠΑ και Τζιχαντιστών.

ΥΓ. Σαν πηγή χρησιμοποιήθηκε και το βιβλίο του καθηγητή του πανεπιστημίου Αιγαίου Κ. Ρωμανού με τίτλο «Ελληνιστικό Ισλάμ» εκδόσεις Αλεξάνδρεια».
Τα άρθρα που έχουν γραφεί στον ΠΑΛΜΟ κατά καιρούς είναι: «Κατάσταση Πολιορκίας,18/12/14», «ΙΣΛΑΜ,11/9/14», «ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤ, 8/1/2015», «ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ,29/8/13 », «ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ,30/5/13», «ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ,17/7/14».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή