MY STYLE ROCKS : Νικήτρια η Ελεάνα – αποχώρησε η Μαργαρίτα

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
MY STYLE ROCKS : Νικήτρια η Ελεάνα – αποχώρησε η Μαργαρίτα

MYSTYLEROCKS
με την Κατερίνα Καραβάτου
:

GALAAVANTGARDE

ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΕΛΕΑΝΑ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Ένα διαφορετικό ταξίδι στον κόσμο του AvantGarde ήταν το σημερινό επεισόδιο με την Ελεάνα Δαρίβα να αναδεικνύεται νικήτρια όχι μόνο της ημέρας αλλά και της 5ης διαγωνιστικής εβδομάδας. Η διαγωνιζόμενη που την προηγούμενη εβδομάδα ήταν υποψήφια έβαλε τα δυνατά της και κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και των υπολοίπων fashionistas. Η ΜαργαρίταΔρεμούση από την άλλη πλευρά στην πρώτη εβδομάδα χωρίς ασυλία ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και βρέθηκε εκτός διαγωνισμού.

Η έναρξη του επεισοδίου ήταν δυναμική με την εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή να μας εισάγει στην αισθητική του avantgarde και να δίνει ιδέες! Από το gala απουσίαζε η Διονυσία Κούκιουγια λόγους υγείας και εξαιρέθηκε από το διαγωνιστικό μέρος.

Οι εμφανίσεις ήταν εντυπωσιακές και εμπνευσμένες, με μοναδικά κομμάτια αυτοσχέδια και μη.

Η Αμάντα για την εμφάνισή της επέλεξε μία αυθεντική avantgarde δημιουργία της σχεδιάστριας ReiKawacubo για τους CommedesGarçons την οποία έφερε από το Παρίσι. Ο φόβος της όμως να «αγγίξει» στιλιστικά μία τέτοια δημιουργία έφερε χαμηλή βαθμολογία.

Η Ντένη έδωσε για ακόμα μία φορά μία χιουμοριστική νότα με τα γυαλιά από το μέλλον που έφερε και τις ιδιαίτερες εφαρμογές τους που σε κάνουν «να ερωτεύεσαι φόδρα» χωρίς ωστόσο να μπορέσει να αποσπάσει το πολυπόθητο «5» από την κριτική επιτροπή.

Η Απολλεών συγκίνησε με το περιβαλλοντικό μήνυμα της εμφάνισής της ενώ την ευαισθησία της για το περιβάλλον έδειξε και η Χριστίνα. Η Γεωργία έφτιαξε μόνη της το σύνολό της χρησιμοποιώντας τούλι και χούλαχουπ. Η Μορτασία δημιούργησε μία ανατρεπτική εικόνα όμως δεν εξέλιξε το σύνολό της στο βαθμό των δυνατοτήτων της.

Η Μαργαρίτα και η Χριστιάννα βρέθηκαν μπροστά από την τελική κρίση της επιτροπής, με τον Δημήτρη Σκουλό να στηρίζει την Χριστιάννα, τον Στέλιο Κουδουνάρη την Μαργαρίτα και τη Σοφία Χατζηπαντελή να παίρνει την τελική απόφαση και να κρατά στο διαγωνισμό την Χριστιάννα επειδή όπως είπε, αγαπάει τη μόδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή